Котлети з рубленого м'яса в вершково-грибному соусі: смачний рецепт від Ектора з шоу "МастерШеф"
Які інгредієнти знадобляться для приготування рублених курячих котлет?
Щоб приготувати рублені котлети з соусом, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Щоб приготувати рублені котлети, філе не перекручується на фарш, а подрібнюється ножем - рубається. Цибулю потрібно почистити і також подрібнити за допомогою ножа.
Петрушка надає рубленим котлетам ніжного смаку та ледь помітного аромату. Після промивання її слід дрібно нарізати.
У великій мисці поєднайте м'ясо, подрібнену цибулю та петрушку, потім приправте сіллю і перцем за власним смаком. В іншій ємності відокремте жовток від білка, розбивши яйце.
До м'яса додається жовток, тоді як білок залишається без використання. Додайте панірувальні сухарі до курячого фаршу. Уважно змішайте всі компоненти, а потім сформуйте котлети у вигляді плоских кружечків, використовуючи відповідну форму.
Цю процедуру можна виконувати безпосередньо на деку, вистеленому пергаментом. Щоб зменшити жирність котлет, рекомендується запікати їх у духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Натріть сир на крупній тертці. Гриби спочатку ретельно промийте, потім наріжте їх на тонкі скибочки і обсмажте до отримання апетитної золотистої скоринки. Після цього влийте до грибів теплі вершки і додайте спеції за власним уподобанням.
Рівномірно розподіліть грибний соус по котлетах і посипте їх тертим сиром. Потім запікайте рублені курячі котлети ще 10 хвилин, щоб сир утворив апетитну скоринку.