Курячі зрази з оливками: швидкий, легкий та надзвичайно смачний рецепт приготування


Курячі зрази з оригінальною начинкою - ідеальна страва, щоб здивувати гостей.

Фудекспертка Світлана Левицька, також відома завдяки своєму кулінарному блогу в Інстаграм, поділилася секретами приготування м'ясного перекусу з незвичайною начинкою.

Такі зрази виходять неймовірно смачними та ароматними завдяки оливкам та горіхам.

Дрібно нарізати цибулю і часник, а потім обсмажити їх на сковороді з ложкою рослинної олії до м'якості. У великій мисці об'єднати м'ясний фарш з яйцем, попередньо розмоченим у молоці батоном (обов'язково відтиснувши зайву рідину), тушкованою цибулею, а також додати сіль і перець за смаком. Усе добре перемішати та поставити в холодильник на 30 хвилин.

У блендері змішати оливки, мариновані огірочки та горіхи. Легко подрібнити, потім додати|добавляти| вершки або вершкове масло і ретельно перемішати до однорідної маси.

Розділіть фарш і начинку на вісім рівних частин. З кожної частини сформуйте плоский диск, у центрі якого розмістіть начинку, а потім обережно загорніть краї. Кожен отриманий виріб обваляйте в панірувальних сухарях.

Розігрійте сковороду з олією та підсмажте зрази з кожного боку по 2-3 хвилини, поки вони не набудуть апетитної золотистої скоринки.

Ось унікальний варіант вашого тексту: "Легкий йогуртовий пиріг від володарки титулу "Майстер Шеф": це простий і смачний рецепт, який не залишить вас байдужими!"

Замініть звичні котлети: приготування картопляних дерунів з курячим м'ясом.

Related posts