Курячі зрази з оливками: швидкий, легкий та надзвичайно смачний рецепт приготування
Курячі зрази з оригінальною начинкою - ідеальна страва, щоб здивувати гостей.
Фудекспертка Світлана Левицька, також відома завдяки своєму кулінарному блогу в Інстаграм, поділилася секретами приготування м'ясного перекусу з незвичайною начинкою.
Такі зрази виходять неймовірно смачними та ароматними завдяки оливкам та горіхам.
Дрібно нарізати цибулю і часник, а потім обсмажити їх на сковороді з ложкою рослинної олії до м'якості. У великій мисці об'єднати м'ясний фарш з яйцем, попередньо розмоченим у молоці батоном (обов'язково відтиснувши зайву рідину), тушкованою цибулею, а також додати сіль і перець за смаком. Усе добре перемішати та поставити в холодильник на 30 хвилин.
У блендері змішати оливки, мариновані огірочки та горіхи. Легко подрібнити, потім додати|добавляти| вершки або вершкове масло і ретельно перемішати до однорідної маси.
Розділіть фарш і начинку на вісім рівних частин. З кожної частини сформуйте плоский диск, у центрі якого розмістіть начинку, а потім обережно загорніть краї. Кожен отриманий виріб обваляйте в панірувальних сухарях.
Розігрійте сковороду з олією та підсмажте зрази з кожного боку по 2-3 хвилини, поки вони не набудуть апетитної золотистої скоринки.
Ось унікальний варіант вашого тексту: "Легкий йогуртовий пиріг від володарки титулу "Майстер Шеф": це простий і смачний рецепт, який не залишить вас байдужими!"
Замініть звичні котлети: приготування картопляних дерунів з курячим м'ясом.