Смачно та корисно: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" вразив оригінальним рецептом окрошки на мінеральній воді
Відомий щеф-кухар, ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився секретом приготування особливої окрошки.
Суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво ділиться рецептом простої та ідеальної страви для спекотної погоди. Щоб приготувати освіжаючу окрошку, яка стане чудовим варіантом для жаркого літнього дня, вам знадобляться такі інгредієнти:
Спочатку відокремте варені яйця на білки й жовтки. Жовтки ретельно розімніть з хріном, додавши сіль, перець і лимонний сік. Ця суміш стане чудовою основою для окрошки, рекомендує "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Наріжте варену картоплю та яєчні білки кубиками. Огірок та редис наріжте соломкою, а копчене куряче філе - невеликими шматочками.
"Майстер Шеф" Хіменес-Браво рекомендує: подрібніть свіжу зелень, зокрема кріп, петрушку та зелену цибулю. Ці інгредієнти збагатять страву ароматом та свіжістю.
З'єднайте всі підготовлені компоненти в значній посудині, влийте айран і газовану мінеральну воду. Ретельно перемішайте і скуштуйте. За необхідності підкорегуйте смак, додавши більше солі, лимонного соку або хрону, як радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Сервіруйте крошку зі сметаною для додання страві більш виразного смаку.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.