Які приправи покращать смак котлетного фаршу, а які можуть його зіпсувати?
Фарш може стати смачним для приготування котлет навіть з мінімальним набором приправ. Сіль, перець і часник — цього цілком вистачить, щоб надати страві нових відтінків смаку. Проте, якщо ви вирішите провести експерименти з приправами, результат може бути як вдалим, так і не дуже.
Приправи в білому списку Щоб досягти більш вражаючого та ароматного ефекту, варто додати маленьку щіпку мускатного горіха. Однак, слід бути обережним, адже цей інгредієнт відзначається потужним смаком і ароматом.
Цікавою альтернативою є кориця, яка чудово підходить для свинини і курятини. Завдяки їй фарш набуває значно більшого смаку. Один з найбільш популярних варіантів - це суміш перців. Мелений коріандр, паприка та майоран також прекрасно доповнюють фарш.
Чорний перелік спеційНе додавайте в котлетний фарш хмелі-сунелі. Це той варіант, який може зіпсувати його. Занадто ароматні трави також не варто класти в фарш, бо вони бути перебивати такий апетитний котлетний аромат.
Пробуйте, експериментуйте та смакуйте!