Більше не потрібно витрачати години на приготування буряка: дізнайтеся, як прискорити цей процес - Hochu.ua
Процес можна істотно прискорити.
Буряк - незамінний інгредієнт для овочевих салатів, таких як вінегрет. До речі, ми розповідали, як приготувати цю закуску смачніше, ніж у класичному варіанті. От тільки варити буряк - сумнівне задоволення.
На щастя, є кілька швидких і ефективних способів приготувати цей корисний овоч. Розповідаємо про них разом із gsminfo.com.ua.
Цей спосіб, напевно, є найшвидшим та найзручнішим. Спочатку ретельно промийте буряк. Далі доведіть воду до кипіння та занурте в неї буряк на кілька хвилин. Потім перенесіть овоч під холодну проточну воду на 10-15 хвилин. Цю процедуру можна повторити декілька разів, поки буряк не стане готовим. Різка зміна температури "шокує" овоч, що значно пришвидшує його приготування.
Це надзвичайно швидкий і зручний спосіб, і вам навіть не знадобиться очищати каструлю після цього. Щоб приготувати буряк у мікрохвильовій печі, просто покладіть очищений овоч у поліетиленовий пакет.
Розігрійте мікрохвильову піч до максимальної потужності. Приготуйте протягом приблизно 10-15 хвилин (тривалість залежить від величини буряка).
Щоб упевнитися у готовності буряка, скористайтеся виделкою: якщо вона без зусиль проникає в овоч, значить, буряк вже готовий до вживання. Крім того, ми обговорили, які інгредієнти можуть зіпсувати смакові якості котлет.